Motiveaza angajatii intr-un mod delicat oferindu-le cosuri cadou paste

Intr-o companie de succes, motivarea angajatilor prin diferite recompense – bonusuri, cosuri cadou paste sau Craciun, prime – poate fi mult mai eficienta decat motivarea prin mustrari sau impunerea unui ritm alert de lucru. Un cadou inspirat este oricand un motiv de bucurie si un exemplu al faptului ca angajatorului ii pasa de angajatii sai, mai ales daca vine in ajunul unor sarbatori importante. Avantajele majore ale achizitionarii unor cosuri cadou paste pentru personalul companiei sunt multiple.

Economiste timp comanda cosuri cadou pe internet

In primul rand, alegerea lor se face online, timpul pierdut cu deplasarea la un supermarket sau la magazine specializate este redus la zero, se pot compara produsele alese, se poate plati cu un card bancar rapid si sigur, nu se mai sta la cozi. In al doilea rand, preturile produselor pot fi mai mici decat cele afisate pe rafturile magazinelor, si asta pentru ca in cazul magazinelor online de cosuri cadou se aplica frecvent reduceri, iar preturile sunt negociate in prealabil pentru a fi cele mai bune de pe piata. Pe de alta parte, flexibilitatea alegerilor si combinarea intr-o multitudine de forme a produselor dorite pot aduce un plus de valoare pentru cosuri cadou paste.

Selectie personalizata de produse pentru cosul cadou dorit

Gift Idea, primul site romanesc unde cosurile cadou au putut fi personalizate in functie de buget, cu ajutorul unui configurator, are intotdeauna cele mai bune produse – bauturi alcoolice, dulciuri, produse de lux, cozonac – la preturile cele mai mici. De aici puteti comanda cosuri cu vin, cosuri cu whisky sau cosuri de lux, ambalate in cutii sau cosuri si aranjate si decorate de specialistii Gift Idea. Configuratorul online simplifica alegerea produselor care vor completa cosuri cadou paste. In prima faza alegeti daca doriti produsele in cos sau cutie, apoi se alege tipul cosului sau cutiei, culoarea, bauturile, cinci sortimente. Spre final se alege si cozonacul, daca se doreste sa fie integrat in pachet, cafea sau ceai, iarasi optional, la fel si diferite tipuri de dulciuri sau specialitati. Pasul final, inainte de afisarea pretului total in functie de numarul de cosuri comandate, este alegerea decoratiunii. Ambalarea si decorarea este manuala, pentru un design cat mai placut.

Livrarea este gratuita la comenzile peste 1500 RON + TVA si asta pentru ca Gift Idea se adreseaza exclusiv firmelor. Coletele vor ajunge in siguranta la destinatari in maximum 24-48 de ore.

Parfumuri contrafacute

In caz ca nu stiati puteti obtine parfumuri contrafacute de o calitate bunicica de la un magazin din Campina. Procedura de obtinere a parfumului este usoara , se ia cu seringa dintr-o sticluta si se toarna intr-un recipient care seamana cu o sticla originala de parfum. Efectul este unul placut, se pot obtine parfumuri de calitate medie, cu un miros imbietor si dragut, la preturi medii, pentru ca aceasta esenta de parfum nu este tocmai ieftina dar este interesant ca parfumul isi mentine esenta un timp mai indelungat. Puteti profita de aceste parfumuri in limita stocului disponibil, la un pret avantajos si aveti mare grija la esenta de parfum pe care o alegeti, sunt unele care persista mai mult alte care isi pierd aroma repede. Acest tip de marfa, parfumuri care se asambleaza in fata dumneavoastra se pot gasi si in alte localitati, deci nu va temeti si incercati cu incredere.

Dietele echilibrate si diversificate, cheia unei vieti sanatoase

Daca ar fi sa intrebam orice domnisoara pe care o intalim pe strada ce isi doreste ea de la viata, doua lucruri se vor regasi printre raspunsurile date: dragoste si silueta de invidiat. Femeile isi doresc mereu sa fie frumoase, atragatoare, sa incante privirile barbatilor, sa fie in centrul atentiei. Prima „arma” pe care o folosesc in incercarea de a cuceri este cu siguranta corpul lor. Forme voluptoase, un ten bine intretinut, picioare perfecte, maini catifelate, buze atragatoare, toate se obtin doar cu diete echilibrate, naturale, asocieri de legume si fructe in cele mai inedite moduri.

Pentru reprezentantele sexului frumos care sunt in pana de idei si nu mai stiu de ce diete sa se apuce, ceai-verde.com, prin intermediul sectiunii Diete, va propune cele mai bune variante, functionale 100%. De exemplu, puteti gasi o dieta recomandata pentru protejarea si intarirea oaselor sau dieta Okinawa, in care fructele si soia, leguminoasele sunt ingrediente de baza. Nu lipseste nici dieta Raw, celebra de acum si in Romania, care presupune consumul de alimente vegatale care nu au fost preparate in vreun fel sau prelucrate industrial, dar nici dieta Alcalina, una dintre cele mai bune diete pentru cei care sufera de aciditate excesiva la nivel gastric. Schimbarea metabolismului este la fel de importanta pentru o dieta reusita, asa ca ceai-verde.com a pregatit si articole pe aceasta tema, alaturi de sfaturi si beneficii nestiute ale dietelor sanatoase.

Dieta mediteraneeana, DASH-dieta axata pe diversitate si portii potrivite luate ca etalon de servire-, dieta cu putine calorii si sfaturile pentru slabit complet natural, fara medicamente, sunt alte cateva „trucuri” pe care ceai-verde le ofera gratuit celor interesati. Alaturi de articolele despre alimentatie si suplimente nutritive, care ar trebui sa completeze o dieta echilibrata, site-ul mai pune la dispozitie informatii diverse despre ceaiuri, moduri de preparare sau cele mai bune ceainarii si cafenele unde se poate servi un ceai cald si aromat. Pentru detalii click aici.

Ce faci cand vrei sa iesi in evidenta? Lipesti guma de mestecat pe un zid…

America este socotita tara tuturor posibilitatilor. Un taram al fagaduintei, tara care gazduieste poate cea mai mare diversitate culturala si rasiala are si ea excentricitatile sale. De la restaurante unde se mananca doar pe baza de recomandare, la cele mai interesante gadgeturi care ne pot ajuta in viata de zi cu zi, America si americanii stiu intotdeauna cum sa se faca auziti si sa iasa in evidenta.

La capitolul atractii turistice, America are cu ce se lauda si de ce sa fie laudata. Pe langa monumentele celebre, exista si un punct „fierbinte” pe harta orasului american Seattle pe care orice turist care aterizeaza pe pamant american isi doreste sa-l vada. Este vorba de… un zid, unde, de mai bine de doua decenii, sute de turisti vin in „pelerinaj” pentru a se minuna si a contribui si ei la mentinerea fascinantei „expozitii”. Nu, nu e vreun glont in zid, nu e nici vreo icoana facatoare de minuni, nici macar vreo capodopera sculptata. Pozitionat strategic pe o strada de langa cea mai veche piata agroalimentara americana, Pike Place Market, zidul a fost botezat nu intamplator „Zidul de Guma”. De ce „de guma”? Nu, nu e nicio metafora si nici nu e un zid din elastic sau cauciuc. E pur si simplu un zid pe care s-au lipit mii de gume de mestecat venite fix din gura turistilor sau localnicilor. Nu ar fi nimic deosebit cu el daca nu ar exista si microbii pe care fiecare bucatica ii poarta. Considerat cel mai plin de microbi monument punct de atractie turistica, zidul de guma este un adevarat pericol pentru turistii care aleg sa se afle in apropierea sa. In multe zone ale zidului, gumele sunt deja pe mai multe niveluri si de diverse culori, chiar cu urme ale danturii celui care le-a mestecat.

Uimitor sau nu, prima guma de mestecat care si-a gasit locul pe zid a fost plasata acum 20 de ani. In jurul ei, nu se stie de ce, oamenii au tot lipit alte si alte gume de mestecat pana s-a ajuns la o mantie perfecta numai din deliciosul dulce. Unicitatea si experienta vizuala fascinanta, pentru ca exista foarte multe forme si culori care iti iau ochii, transforma zidul de guma in cel mai interesant punct de atractie din America.

Obtine rapid un certificat energetic si scapa de amenzi si ilegalitate

Cele mai multe vanzari si inchirieri de locuinte sunt cu siguranta in Bucuresti. Aici, in Capitala, desi preturile practicate sunt destul de mari, afacerile sunt in floare, antreprenorii prin gustul succesului din ce in ce mai rapid, iar cetatenii au un apetit mai dezvoltat pentru schimbarea locuintei. La orice tranzactie, incepand din vara lui 2013, vi se va solicita certificat energetic Bucuresti, un act foarte simplu care spune totul despre gradul de eficienta energetica al casei sau apartamentului si va poate ajuta sa obtineti un pret mai bun la vanzare.

Inainte de a se emite, auditorii energetici vor analiza foarte atent alimentarea cu energie termica a locuintei, sistemul electric, izolarea exterioara si interioara, tipul de centrala si eficienta acesteia, dar si tamplaria, zona in care e locuinta, cat de expusa este sau cat de ventilata este. Dupa ce se fac niste calcule specifice, se stabileste un nivel al incadrarii, intre A si G, unde A este o locuinta cu eficienta energetica cea mai mare, iar G este locuinta care nu este imbunatatita si nu are nici izolatie. Pretul certificat energetic bucuresti este un pic mai mare ca in restul tarii, insa nu depaseste 200 de RON la apartamentele cu patru camere si 140 de RON la garsoniere. Avantajele sunt foarte multe daca e sa ne gandim ca putem pierde clienti importanti si o vanzare la pret foarte bun stand si alergand dupa obtinerea lui, ne ferim de amenzi usturatoare si de ilegalitate sau anularea unui act de vanzare-cumparare.

Intotdeauna, inainte de a merge si a solicita un certificat energetic bucuresti, e bine sa va interesati si la alti prieteni despre reputatia unui auditor energetic, sa vedeti ce oferte va face, daca este serios, ce fel arata sediul, daca are asa ceva. De asemenea, puteti negocia si puteti cauta si pe forumuri, pe internet, pentru a depista anumite nereguli sau atuuri ale auditorului energetic. Valabilitatea certificatului energetic e de 10 ani din momentul emiterii si se intocmeste intr-un singur exemplar pentru fiecare imobil detinut.

Rusii au talent… cu arca

S-au facut si filme, cartile de religie vorbesc pe indelete despre ea, ba chiar si creatorii de desene animate au speculat povestea SF pe care sfintii parinti ne-o tot spun in vremuri de restriste. Arca lui Noe era, conform legendelor, o ambarcatiune de dimensiuni mari pe care Noe, pentru a scapa speciile de animale si propria familie, a construit-o si a adunat in ea cate o pereche din toate exemplarele pentru a da o sansa speciilor sa se reproduca dupa potop.

Rusii, care, in afara de votca si un presedinte cam ticnit, au o ambitie si o grandomanie cum rar iti este dat sa vezi, s-au gandit ca n-ar strica o arca a lui Noe moderna pe care, in loc de animale si oameni, perechi, sa existe… mostre ADN. De ce ADN? ADN-ul il avem cu totii si e baza dezvoltarii noastre din punct de vedere fizic. Codul genetic uman, unic si deosebit de complex, are la baza ADN-ul, un element fara de care identitatea si caracteristicile primordiale umane nu ar exista. Cum accesul la bazele ADN al rusilor este destul de usor si au destul ADN sa inceapa proiectul, Universitatea de Stat moscovita a propus strangerea cu o rigoare tipic… ruseasca a ADN-ului de la orice fiinta din trecut si prezent, de pe tot globul. Pastrarea lor va fi posibila prin criogenie, o tehnica ce presupune conservarea ADN la temperaturi deosebit de scazute, in conditii de laborator.

Cu sperante mari ca vor termina Arca pana in 2018, rusii au pregatit deja 43 de hectare si o aripa speciala a Universitatii, primind chiar sprijin si de la Guvern. Colectia de ADN va fi disponibila pentru oamenii de stiinta interesati si, evident, pentru rusi. Primele intrebuintari realiste ale bazei de ADN criogenizat ar putea fi in clonare, pentru reproducerea asistata, in vitro, a unor specii foarte greu de reperat in salbaticie.