La MegaUTIL gasesti orice ai nevoie pentru tine si casa ta

Ingrijirea si igiena personala sunt doua lucruri la care femeile tin foarte mult, poate mai mult decat barbatii. Pentru ca vor sa arate bine tot timpul, doamnele investesc lunar sume considerabile in cosmetice si produse de intretinere cu scopul de a-si pastra corpul intr-o forma cat mai buna zi de zi.

Produsele de calitate sunt greu de gasit, mai ales ca piata este invadata de cosmetice cu substante chimice periculoase si adaosuri care pot degrada starea de sanatate a pielii sau a parului, a scalpului, a ochilor. La MegaUTIL.ro, magazin online care se ocupa de comercializarea de cosmetice atent selectionate si din ingrediente naturale, doamnele si domnisoarele vor gasi mereu oferte atragatoare si preturi pentru toate buzunarele.

Gama diversificata de produse cosmetice vandute de MegaUTIL include, de exemplu, pile pentru luciu de la 2M Beauty, benzi de epilat si ceara de epilat de la Ro.Ial, agenti de adeziune, adezivi pentru unghiile false de la Silcare, pentru tratare unghiei inainte de aplicare. De asemenea, aveti la dispozitie parafina marca Prima pentru a va face acasa masti si impachetari, pudra de talc, care calmeaza si protejeaza cu succes pielea sau sapunuri naturale solide de la Deja Vu, din ingrediente 100% naturale si cu diverse arome si tipuri de esente.

Toate articolele vandute pe MegaUTIL respecta standardele de calitate impuse la nivel european, pot fi returnate in cazul in care exista anumite probleme cu respectivul produs. In plus, pe langa produse de ingrijire personala puteti sa comandati de pe acelasi site articole iluminare si accesorii auto, instrumente de masura si accesorii pentru acasa, pentru fiecare camera in care aveti nevoie sa mai adaugati un plus de eleganta.

Reducerile de pret si ofertele periodice aplicate la fiecare categorie de produse vandute va vor face sa apreciati si mai mult magazinul online cu de toate MegaUTIL.ro, locul unde gasiti orice aveti nevoie pentru gospodaria dvs.

Cea mai buna prietena, sora spirituala

Simt ca vorbesc si mai ales ca scriu prea rar despre oamenii care conteaza cu adevarat in viata mea. Tocmai de aceea azi vreau sa vorbesc despre cea care, dupa aproape 5 ani de cand ne stim si suntem prietene, mi-a devenit mai mult decat o cunostinta, colega, amica, si prietena. Este sora mea spirituala. Voi face tot posibilul sa nu transform aceasta postare intr-una lacrimogena, dramatica sau alte criterii aiurea de genul asta.

Prefer in schimb sa vorbesc despre fata cu corp de fotomodel, par lung si brunet si niste ochi de caprioara. Fata curajoasa si ambitioasa care a facut intotdeauna ce si-a dorit si si-a urmat visurile in permanenta. O admir enorm de mult si tin la ea nu pentru ceea ce face pentru mine, ci pentru felul ei de a fi in esenta. Inca de cand ne-am cunoscut in perioada liceului, noi doua eram fetele timide care habar n-aveau cum sa se comporte in cadrul unui grup. Initial nu eram foarte apropiate insa vorbind ocazional gasisem multe puncte comune. Ei bine, mai tarziu am aflat ca de fapt amandoua mintisem in legatura cu diferite lucruri doar ca sa avem ceva in comun, un punct de pornire ca sa ne apropiem. Acum realizez ca suna ca o poveste de dragoste, desi e departe de asta. Impreuna am trecut prin tot soiul de lucruri, de la intamplari amuzante cum ar fi sa ne ratacim in calatoriile noastre spontane pana la lucruri mai serioase, cum ar fi invatatul pentru BAC.

Ea m-a incurajat sa-mi ascult inima fie ca e vorba de baieti sau de profesia pe care vreau s-o practic. Cu ajutorul ei, mi-am depasit limitele, am inceput sa ma iubesc si sa am incredere in mine. Iar eu, la randul meu, am facut acelasi lucru pentru ea. Noi suntem o echipa de invingatoare pentru ca intotdeauna ne incurajam una pe alta, ne dam putere sa invingem si sa facem orice ne propunem. Cu ajutorul celeilalte, noi ne implinim visurile zi de zi. Astazi inca locuim impreuna si nu a existat niciun moment in care sa ne plictisim una de celalta. De-aia o iubesc pe ea.

Nunta in imagini nu are farmec prea mare daca nu angajati un fotograf nunta profesionist

Este in firescul lucrurilor ca o amintire sa fie imortalizata printr-o fotografie pentru a ne putea reintoarce in timp la modul fictiv ori de cate ori ne dorim sa retraim momentele frumoase din viata noastra. In viata unui om exista o amintire care nu se sterge prea usor, respectiv cea a zilei nuntii. Importanta in viata oricarui cuplu, nunta este un eveniment de o importanta majora atat pentru trecerea de la relatia simpla la familie, cat si pentru numarul celor implicati in aceasta. De obicei, la nunta exista un fotograf profesionist care e raspunzator de surprinderea celor mai bune clipe din timpul petrecerii de nunta si cununiei religioase si civile, si un cameraman, care inregistreaza audio-video toata nunta, de la luatul miresei de acasa, pana la finele petrecerii.

Viziunea artistica si experienta fotografului

Un fotograf nunta cu experienta va sti mereu cand trebuie sa intervina si sa ceara mirilor sau invitatilor sa zambeasca, va sti in ce fel sa incadreze fiecare personaj si cum sa scoata in evidenta elementele cheie ale nuntii. Viziunea artistica a fotografului profesionist este la fel de importanta ca experienta sa, acesta putand sa conceapa la final un album digital inspirat si plin de dinamica. Si daca tot a venit vorba de dinamic, respectivul fotograf cunoaste deja dinamica evenimentului, stie sa surprinda rapid momentele importante si sa le transpuna intr-o serie de fotografii sau album de o calitate exceptionala. Nu intotdeauna o aparatura foarte scumpa poate garanta niste imagini suprinse ca la carte, asa ca angajarea unui om care stie exact cum trebuie sa arate o nunta transpusa in imagini este necesara.

De asemenea, fotograful poate primi sugestii din partea mirilor sau invitatilor, poate raspunde oricaror idei mai creative in privinta pozei perfecte sau ambientului in care se desfasoara sedintele foto cu mirii. Fotografiile din albumul de nunta vor fi mereu invaluite intr-o aura aparte daca fotograful stie exact cum sa manuiasca obiectivul si efectele speciale ale aparatului foto sau ale programului de editare foto.

De ce casatoria mi se pare inutila

Printre multitudinea de lucruri care mi se par de-a dreptul inutile se afla si casatoria. Care e scopul casatoriei pana la urma si de ce atat de multe femei se simt implinite numai dupa ce se marita? N-o sa vorbesc despre barbati pentru ca nu cred ca le inteleg gandirea suficient de mult si oricum studiile arata ca barbatul vrea casatoria doar ca sa isi faca partenera fericita. Da, este un fapt demonstrat stiintific, scopul barbatilor e sa faca femeile fericite si in momentul in care nu se mai intampla asta ei le parasesc. Dar asta-i alta poveste.

Revenind la casatorie. Casatoria este un act care dureaza o zi dupa care urmeaza casnicia. Urmarind rata divorturilor comparativ cu rata despartirilor care au loc intre cupluri necasatorite, se vede clar care din ele este castigator. De ce? Pentru ca cei mai multi oameni asociaza casatoria cu un lucru rau care va duce la divort si pana la urma chiar asa se va intampla. Dar chiar lasand la o parte si acest fapt, care e ideea casatoriei? Oare nu te poti iubi cu o alta persoana si fara a te casatori? Cunosc cazuri de cupluri care au copii si sunt impreuna de mai bine de zece ani fara sa se fi casatorit. Iar toti partenerii spun ca aceasta e o decizie excelenta si eu sunt de aceeasi parere. Din moment ce tii la un om, ai sentimente profude de afectiune fata de acesta, acele sentimente ar trebui sa fie prezente neconditionat. Mereu. Cu sau fara promisiuni, juraminte si inele. Asadar, atata timp cat exista iubire adevarata sunt de parere ca actul casatoriei este complet irelevant.