Consultanta si profesionalism pentru magazinul online

V-ati gandit vreodata ca vanzarea in mediul online va va creste incasarile si va va face sa va extindeti afacerea? Ei bine, adesea cele mai mari vanzari se inregistreaza in mediul on-line, mai ales pentru anumite categorii de produse. Si din pacate, un obstacol important pe care proprietarii de business-uri il au este faptul ca nici nu se gandesc avantajele acestei variante si in plus, nici nu stiu sa creeze un astfel de magazin on-line. Pentru acestia, solutia cea mai buna este aceea de a apela la o firma care ofera consultanta de specialitate in domeniul e-commerce precum si servicii de creare magazine online.

O companie cu peste 10 ani de experienta si peste 500 de proiecte de creare site si magazine online, asa cum este Concept24, poate crea un magazin online personalizat, avand ca scop maximizarea vanzarilor si eficientizarea business-ului. In urma acestei colaborari veti beneficia de un magazin online usor de administrat si utilizat, cu functionalitati personalizate, cu un design responsiv (care sa permita afisarea adecvata atat pe PC cat si pe tableta sau telefon) si orientat catre conversie. Site-ul se realizeaza cu ajutorul unui expert in comertul online care sa poata oferi cele mai bune sfaturi si mai ales personalizate pe nevoile clientului. Site-ul va fi organizat astfel incat sa permita navigarea cat mai usoara si seletarea categoriilor de produse, astfel incat experienta de shopping online sa fie una cat mai buna, sa fidelizeze (impreuna cu produsele si serviciile oferite) si sa determine clientii magazinului virtual sa revina mereu cu placere.

Catalogul de produse este cel care va contine produsele organizate pe categorii si subcategorii sau oricate niveluri vor fi necesare, astfel incat sa fie cat mai usor de folosit si de asemenea cat mai usor de administrat si sa permita adaugarea cat mai simpla de produse din platforma de administrare. Mai mult decat atat, dupa lansarea magazinului veti putea beneficia de servicii de promovare, astfel incat vanzarile sa creasca in mod constant.

Realitati paralele

Imi place sa ma plimb prin ploaie, imi place sa mananc prajituri cu ciocolata, imi place sa ascult The Carpenters si ador apusul de soare vara. Acum ceva vreme am hotarat sa ma bucur mai mult de placerile oferite chiar si in cele mai apasatoare zile . Nu locuiesc cu chirie in propria mea viata...sunt proprietara ei asa ca am decis sa ma comport ca atare.

Atunci cand ma apuca nebunia infantila de a zambi fara motiv sau a rade la “nimic” nu vreau sa ma intreb: oare ce vor crede ceilalti despre mine?! Veselia vine din implinire nu din frustrari iar discernamantul unei masuri corecte reprezinta barometrul menirii fiecaruia. Sunt foarte multe lucruri care ne aduc fericirea si am fi uimiti sa descoperim cum cele mai mici dintre ele ne pot aduce mari bucurii. Tata imi spunea mereu ca am fost un copil ce putea fi multumit usor: o ciocolata, o balaceala in Siret, o carte de colorat si iata cum arata o copilarie perfecta. Acum mai visez ca zbor din cand in cand iar la trezire intind mainile spre tavan pentru a prelungi senzatia din vis.

Traiesc realitati paralele cand ii privesc pe cei din jurul meu si nu imi doresc decat sa ii iau in brate pentru a-i face mai buni, pentru a-i face mai fericiti sau mai putin tematori. As zambi de placere si mi-as lasa obrajii sarutati de milioane de ori daca ar fi o constientizare in masa asupra faptului ca tot ceea ce conteaza este ceea ce lasam in urma noastra, in fiecare din cei care ne inconjoara.

Atentie la neatentie!

Am intrat de multe ori pe site-urile cu anunturi. Uneori doar pentru a-mi face o idee despre anumite produse pe care voiam sa le achizitionez, insa pentru care nu eram dispusa sa platesc pretul din magazin, alteori chitita pe un anumit produs, insa nu ceva de o importanta majora.

Un site de anunturi gratuite trebuie sa iti ofere tie ca si cumparator posibilitatea de a raporta un anunt fals si de a-l sanctiona pe utilizatorul ce a pus un astfel de anunt. Mi s-a intamplat sa trec printr-o experienta nesatisfacatoare, in urma achizitionarii unei baterii pentru telefonul mobil. La locul intalnirii a mers un amic de al meu, pentru ca eu nu puteam ajunge, vanzatorul i-a inmanat bateria, el banii. Ceea ce parea a fi o tranzactie incheiata cu succes s-a dovedit a fi ceva ce urma sa imi dea ceva batai de cap. De ce? Pentru ca imaginea postata de acel vanzator pe site-ul de anunturi s-a dovedit a fi falsa. Ceea ce el i-a inmanat amicului meu era ceva cu totul diferit fata de ceea ce prezentase pe site. In momentul in care am sunat pentru a incerca sa ajung la o intelegere cu el mi s-a inchis telefonul in nas. In acel moment mi-a fost clar ca am fost, pe romaneste, “tepuita”. Le-am scris pe adresa de e-mail a site-ului, un fel de plangere, sesizare, insa nu a fost luata nicio masura impotriva acelui utilizator, ceea ce mi s-a parut a fi o lipsa totala de respect fata de mine, ca si client. Asa ca, va sfatuiesc sa fiti foarte atenti atunci cand achizitionati ceva de pe un site cu anunturi.

Trebuie sa va documentati si daca site-ul respectiv este unul de incredere si sa nu va incredeti in oricine. Pe folosit.com aveti produsele puse pe categorii si la o prima verificare site-ul este de incredere.

Cabluri ecranate pentru retele de date

Ecranarea cablurilor functioneaza ca o bariera ce protejeaza cablul de amenintari exterioare, cum ar fi interferente cu alte cabluri si echipamente existente in zona. Desi nu toate mediile impun folosirea unor cabluri atat de puternice si rezistente, cablurile cu ecranare au devenit din ce in ce mai populare. Cablurile FTP simple sau cablurile FTP cu sufa, sunt folosite pentru retele de date, cu precadere la exterior, pentru a impiedica interferente de semnal, dar ele pot fi folosite si in institutii publice, sanatate si educatie, zone in care tehnologia este prevalenta si unde interferente cu alte echipamente pot aparea oricand.

Cablurile FTP (un acronim care provine din denumirea in engleza Foil Screened Twisted Pair si inseamna Perechi rasucite ecranate in folie) sunt cabluri ce contin mai multe perechi de fire de cupru, reunite intr-un „scut” constituit de o folie de aluminiu. Folia are rolul de a oferi o izolatie (ecranare) pe care cablurile simple UTP (Perechi rasucite ne-ecranate) – foarte populare de altfel pentru retele de date, sau mai simplu spus pentru Internet – nu o pot oferi. In plus, folia are si rol de conductor de impamantare pentru acest tip de cablu. Cablurile FTP cu sufa, o variatie a cablurilor simple FTP, au un fir de otel, rigid, cu rol de sustinere a cablului si de fixare a acestuia cand este folosit pe distante lungi, impiedicand astfel caderea cablului sub propria greutate sau ruperea sa din cauza unor factori externi.

Cablurile FTP cu sufa sunt ideale pentru montarea intre stalpi, acolo unde trebuie sa ramana drepte si cat mai putin afectate de greutatea zapezii, pasarilor, sau a altor factori externi. Desi cablurile de tip UTP sunt cele mai folosite, atat pentru retele de telefonie cat si pentru retele de date si mai ales preferate pentru interior, mai ales pentru locuinte personale, mai rezistente si mai sigure sunt cablurile FTP, si este de la sine inteles de ce sunt preferate nu numai pentru exterior, dar si pentru interior, in medii cu risc crescut de interferente.

American Girl de Tom Petty

De multe ori, catastrofe majore din lumea reala isi gasesc oglindirea in cantece populare. Un atentat din San Diego din 1979 i-a inspirat pe Boomtown Rats sa inregistreze melodia i Don’t Like Mondays. Desi multi autori incearca sa explice ca melodiile lor nu au legatura cu evenimentele catastrofice aduse in discutie, melodia American Girl de Tom Petty nu a avut nicio sansa in fata teoriilor conspirationiste. Potrivit unei legende urbane o tanara s-a sinucis in 1960 aruncandu-se din Turnurile Beaty de la Universitatea din Florida. Nu exista nicio referinta la suicid oficial, insa nimic nu i-a impiedicat pe cei care cred in teorii ciudate sa lege cantecul American Girl de aceste incident tulburator. Cateva versuri ar face referire clara la fata care s-a aruncat si a murit pe loc. O anumita sosea 441 chiar trece pe langa universitate. Asa ca, desi Petty a spus intr-un interviu ca melodia nu e despre fata care s-a sinucis, unii inca refuza sa creada in aceasta teorie.

Cat profit iti poate aduce cultura de lavanda si cum sa pregatesti terenul pentru ea

Plantele pot aduce mai mult profit decat ati fi crezut vreodata. Nu ne referim aici la plantele obisnuite, ci la cele a caror cultivare pe suprafete intinse poate aduce profituri de pana la 10.000 de euro. Printre ele se numara si lavanda, una dintre cele mai parfumate si mai frumos colorate plante medicinale, cu intrebuintari culinare, destul de usor de cultivat si la noi in tara. Numai dupa un singur hectar cultivat cu aceasta planta puteti obtine pana la 20.000 de euro venit. Aceast venit se poate obtine doar in anumite conditii, pe suprafete mici de pana la 1 hectar, si doar in cazul in care toata productia de lavanda o transformati in produse finite pe care sa le comercializati in magazinul dvs., online sau in targuri si piete.

Daca va limitati doar la productia de ulei esential obtinut prin distilarea florilor de lavanda, veniturile pot fi intre 3 si 5 mii de uro la hectar. Aveti nevoie doar de cateva hectare de teren, rabdare si cateva informatii despre cultivarea lavandei. Plantarea lavandei are loc toamna, de preferat, sau primavara, pentru a permite butasilor sa se dezvolte in mod normal si sa se fixeze in sol cat mai bine. Dupa ce s-a stabilit clar suprafata de cultivat se trece la discuit, frezat, la bilonare.

Lavanda rezista si la temperaturi de 40 de grade sau minime de minus 20 de grade Celsius, asa ca daca se planteaza si se ingrijeste corespunzator puteti avea o cultura sanatoasa de lavanda in cel mai scurt timp. Irigarea terenurilor se face in acest caz prin picurare, asa ca trebuie sa aveti in apropierea plantatiei surse de apa. Daca solul e prea imbibat cu apa lavanda poate putrezi pentru ca e prea sensibila la umezeala mare. In privinta plantarii, ea se poate realiza mecanizat sau manual, cea mai buna metoda fiind cea manuala, mult mai ieftina si mai eficienta. La recoltare se foloseste tot metoda manuala, cu motocoasa sau cu utilaje de recoltare atasate la tractoare.

La ora actuala, levantica, asa cum mai e numita, se vinde bine si e ceruta in tari precum Franta, Elvetia, Germania, SUA intrucat are preturi mici la cerere, mana de lucru e ieftina in Romania. Desi investitia initiala este mai mare, amortizarea costurilor se poate face relativ rapida daca dispuneti de terenuri mari si culturi fara probleme. Mai multe detalii despre cultivarea lavandei si diverse utilizari ale sale gasiti pe fabricademov.ro.

Lucruri fascinante despre seria Hunger Games

The Hunger Games au fost inspirate de Razboiul din Irak si de reality tv. Farmecul seriei Hunger Games a fost ca nu semana cu nimic din ce mai vazuse audienta careia i se adresa. Cu toate astea, potrivit autoarei Suzanne Collins, inspiratia pentru povestea sa uimitoare a venit din niste realitati crude ale lumii moderne pe care le-a vazut in jurul sau.

Ea si-a dat seama in timp ce zapa pe canale intr-o seara ca nu e nicio diferenta intre realitate si razboiul din Irak. Barajul media ducea doar la plonjarea audientelor in realitatea horror a razboiului si a mortii. De aici si tentativele Capitoliului de a incepe niste jocuri ale foamei pentru a produce distractie si crime abominabile. Seria de filme a introdus pana la urma realitati precum razboiul si moartea audientei mai tinere in speranta ca se va infiripa un dialog intre mase si viitorul va fi un loc mai bun de trait. Katniss aproape ca a murit offscreen. Parte a suspansului creat in Jocurile Foamei, scaparile incredibile ale lui Katniss Everdeen din situatii in care putea muri foarte usor au fascinat publicul si fanii. Din nefericire, scenele terifiante au existat si in realitate, Lawrence fiind la un pas de moarte cand s-a tras filmul. A facut infectie la ureche pentru ca s-a scufundat in ocean la filmari, s-a lovit de ziduri, a cazut, a alunecat, a fost cat pe ce sa isi fractureze coloana.

Nimic nu se compara cu momentul in care a avut mari probleme la ureche din cauza unui accident subacvatic de la filmari si a stat aproape moarta vreme de o luna pe un pat de spital. O alta scena in care era sa moara a fost cea din ultima parte a seriei, cand manca ceva si la un moment dat o vitamina i-a ramas in gat, sufocand-o. A scapat doar dupa ce un coleg de platou i-a aplicat manevrele pentru a putea arunca din gat pastila.

Negociera in Rusia

Pentru rus, conflictul este ceva pozitiv. El considera ca o neintelegere este cel mai potrivit prilej de a dezbate si a cauta cat mai multe solutii. Pe de alta parte, “intelegere” in limba rusa are conotatii negative. Pozitia initiala este una extrema in cadrul negocierii, si nu una moderata. De aceea, in timpul discutiilor, face putine concesii, considerandu-le pe ale adversarilor, slabiciuni. Pentru rusi, negocierea este o incercare de a castiga o pozitie cat mai avantajoasa sau mai puternica fata de partea adversa. Pentru ca balanta sa se incline in favoarea lor, rusii folosesc timpul ca cel mai potrivit instrument de intimidare. Daca stiu ca adversarul trebuie sa se intoarca in tara de provenienta la o anumita data, rusii trag de timp pentru a lasa lucrurile neterminate. Astfel, vor avea cat mai multe beneficii. Spre final, angajamentul contractual este sacru pentru un rus. De aceea, isi va respecta intotdeauna cuvantul. Din acest motiv, rusii sunt considerati foarte buni negociatori ai preturilor.