Alege sa ai un par sanatos, nu este chiar atat de greu

Un par sanatos si plin de stralucire nu ramane asa de la sine. Nu ai cum sa il coafezi zilnic, cu placa de par, cu ondulatorul, sa il fixezi cu tot felul de produse, sa il vopsesti frecvent, sa il perii, sa il prinzi in coc, in coada s.a.m.d si mai apoi sa te astepti sa nu aiba de suferit si sa ramana la fel de rezistent si puternic. Parul se degradeaza in timp, mai ales in urma utilizarii intrumentelor de hair-styling cu aer cald. Pe langa asta, femeile mai au niste obiceiuri daunatoare, de care multe nici nu sunt constiente.

Daca iti treci obsesiv mana prin par, ca un tic nervos, nu faci decat sa iti ingrasi parul si mai repede. Pe langa ingrasarea lui, parul ti se poate rari, intrucat iti poti pierde multe fire de par zilnic, agatandu-le in diverse accesorii pe care le porti la mana. Fara sa iti dai seama iti pierzi din podoaba capilara. Pentru parul degradat poti folosi produse profesionale Label M. Sunt indicate pentru parul supus coafarii excesive, pentru parul ce a avut de suferit, fie pentru ca a fost pieptanat prea mult si nu intr-un mod foarte delicat, fie a fost frecat cu prosopul pentru a-l usca mai rapid. Femeile pierd din vedere, atunci cand sunt in graba, multe aspecte importante. Multe uita sau nu stiu ca o simpla samponare nu este suficienta, pentru ca parul sa se pastreze rezistent, sanatos si stralucitor.

Balsamul de par este esential, iar balsamurile de par de la Label M hidrateaza si repara parul profund deteriorat. Balsamul pentru par uscat si degradat Label. M Moisturizing este imbogatit cu aloe, echinaceea si extract de coacaze.Produse profesionale Label M gasiti pe site-u allbeauty.ro . Recomand aceste produse profesionale Label M, deoarece fac ingrijirea parului sa fie mai usoara, mai rapida si mai eficienta.

No comments:

Post a Comment