Cazuri de reincarnare care au socat opinia publica

Pilotul de pe avionul de lupta. La o varsta foarte frageda, James Leininger si-a adus aminte de viata sa anterioara in calitate de pilot pe un avion de lupta. Avionasele erau singurele jucarele cu care se juca, insa s-a dovedit ca avionul avea sa fie cel mai mare cosmar al sau. A inceput sa nu mai poata dormi, tot vorbea despre avioane de lupta, arme si despre accidentul teribil si infricosator pe care l-a avut cu avionul sau.

James i-a aratat si i-a explicat mamei sale complet socata care e treaba cu un rezervor de combustibil de la un avion si a facut toate verificarile de dinainte de decolare asa cum facea un pilot experimentat la doar trei ani… Baietelul i-a spus ca decola de pe un vas numit Natoma si ca pe copilotul sau il chema Jack Larson. Natoma inca exista in Pacific iar Larson inca traia. Dupa ce baiatul a mai adaugat ca si-a pierdut viata intr-un accident de avion de la Iwo Jima, tatal sau a descoperit un pilot, M. Huston Jr., care murise exact atunci cand spusese micutul. Si mai ciudat era ca toate lucrarile sale, desene, ce facea in joaca pe o foaie de hartie erau semnate „James 3”. Familia lui James a luat legatura cu soara lui Huston iar aceasta i-a trimis copilasului un model de avion similar cu cel pe care zburase fratele sau, primit de la autoritati dupa moarte fratelui sau.

Ruth Simmons. Una dintre cele mai cunoscute povesti de reincarnare este cea a lui Ruth Simmons. In 1952, ea a luat parte la o serie de sedinte de hipnoza in timpul caruia medicul sau, a dus-o inapoi in timp exact cand s-a nascut. Deodata a inceput sa vorbeasca cu un accent irlandez si si-a amintit multe detalii despre o viata anterioara traita ca Bridey Murphy, care a trait in Belfast, Irlanda, in secolul al XIX-lea. Multe dintre lucrurile sustinute nu au putut fi verificate. Cu toate astea si-a amintit de doi oameni de la care obisnuia sa cumpere mancare-domnul John Carrigan si un anume domn Farr.

Intr-adevar, au existat doi bacani intre 1865-1866-toata povestea exista intr-un film din 1956 numit The Search for Bridey Murphy. Merita vazut daca-l gasiti pe net. Baiatul din insula Barra. Cameron Macauley s-a nascut in Glasgow, Scotia. De la varsta de doi ani mama sa a ramas socata cand a inceput sa tot repete ca el e din insula Barra, din vestul Scotiei. Baiatul a amintit si de o casa alba si despre o plaja intinsa pe care aterizau avioanele. Avea un caine cu alb si negru iar numele tatalui sau, ucis de o masina, era Shane Robertson. El a desenat casa alba de langa plaja si a inceput sa tanjeasca dupa cealalta mama. Cum copilasul era din ce in ce mai trist ca ii e dor de Barra, mama sa a decis sa-l ia intr-o excursie chiar pe Barra. Avionul in care au calatorit cei doi a aterizat… pe plaja. Familia a gasit acolo casa alba, a vazut cainele cu alb si negru in fotografii si a descoperit si masina tatalui pe care baiatul a recunoscut-o imediat. Cu toate astea nimeni nu-si amintea de Shine, tatal copilului. Baiatul a umblat prin toata casa si a indicat toate locurile unde ii placea sa stea, sa se joace, sa mediteze.

Pe masura ce a crescut, Cameron a uitat experienta trecuta insa e convins ca moartea nu inseamna sfarsitul vietii. Ca si in cazul Gus Taylor, micutul a sustinut ca a ajuns in burtica mamei sale dupa ce a cazut printr-o gaura nu se stie de unde. Cazul fost documentat si preluat de televiziunea britanica, devenind cel mai bine documentat caz de reincarnare din istoria recenta.

No comments:

Post a Comment