Orice problema a calculatorului poate fi rezolvata prin intermediul unei firme de reparatii calculatoare

Bill Gates, omul din spatele Microsoft si Windows, si-a dorit inca din primele clipe in care a vazut potential in PC-ul primitiv pe care-l inventase ca acesta sa existe in viitorul apropiat in orice casa din lume. Desi parea imposibil, astazi, visul lui Gates s-a implinit aproape in totalitate. Cu exceptia zonelor mai sarace, unde situatia economica nu le permite oamenilor sa isi cumpere un calculator sau un laptop, in mai toate companiile si casele oamenilor exista acum cel putin un calculator sau un laptop. Niste masinarii destul de complicate, cu o parte hardware, periferice si o parte software, calculatoarele moderne isi fac treaba de minune.

Au insa o mare problema: se defecteaza poate mai des decat primele PC-uri lansate de Gates intrucat au si mai multe sarcini de indeplinit si sunt supuse unei uzuri fizice si tehnice mult mai mari. Nu comparam ce faceau oamenii cu un PC pe vremuri cu ce se poate realiza acum cu un calculator sau la ce e folosita o statie de lucru. Spre norocul nostru, defectiunile medii si majore se pot repara in firme de reparatii calculatoare, care si-au extins serviciile foarte mult in ultimul timp. Se pot repara calculatoare, servere, laptopuri acasa, exista software de diagnostic avansat, hardware pentru reparat calculatoare cu o precizie uimitoare, specialisti foarte buni care pot „resuscita” sistemul in mai putin de o zi sau chiar cateva ore. Se ofera si servicii de intretinere, mentenanta si reparatii pentru alte echipamente periferice, consilierea poate fi facuta remote, la distanta, prin telefon sau chiar la domiciliul clientului. In reparatii calculatoare sunt incluse reinstalari sisteme de operare, instalari si dezinstalari programe, optimizari si devirusari sau asistenta software. Pe partea de hardware, durata de functionare poate fi prelungita prin monitorizari minutioase si verificarea din timp in timp a parametrilor, output-urilor de la fiecare echipament.

Cand sunt depistate defectiuni, calculatoarele sunt luate in service si reparate imediat. Daca se intampla sa nu se poata repara echipamentul, se primeste consiliere pentru alegerea altuia mai bun si optimizat pentru sarcinile care le va avea de indeplinit.

No comments:

Post a Comment