Cum sa alegi cele mai bune camere supraveghere

Sistemele de supraveghere reprezinta in ziua de azi o necesitate pentru orice magazin, super sau hiper market, cat si alte cladiri sau fabrici, fie ele de dimensiuni mici sau mari dar si pentru propria noastra locuinta. Atunci cand alegem intre camere supraveghere, fie consultam cele mai bune site-uri si trebuie sa fim documentati cu privire la caracteristicile lor, cum ar fi sdsmag, fie putem sa mergem direct in magazine si sa consultam personalul specializat.

Prima varianta, deci cea cu achizitiile online ar fi mai indicata deoarece astfel nu ne putem lasa influentati poate de preferintele consultantului sau de stocul din magazine. Online poti sa faci mai multe comparatii si sa alegi in cele din urma si cele mai bune variante. In plus, timpul pierdut pentru o astfel de achizitie este mult mai scurt, tinand seama si de faptul ca nu mai trebuie sa va deplasati in mai multe puncte de desfacere. Cum sa alegem totusi cele mai bune camere de supraveghere atunci cand oferta este foarte variata? In primul rand trebuie sa ne gandim ce anume vrem de la un astfel de aparat. Daca dorim o imagine clara si o rezolutie buna, trebuie sa optam pentru o camera de supraveghere cu o rezolutie de peste 500 de linii TV.

Pragurile sunt urmatoarele: pana la 429 de lini TV rezolutia etse mica, intre 420 si 490 de linii TV rezolutia este mare, intre 500 si 590 de linii TV rezolutia este inalta iar intre 600 si 700 de linii TV rezolutia este ulta inalta. Pentru alegerea celei mai bune camere de supraveghere ne mai putem orienta si dupa lentila camerei respective, lentila este foarte importanta deoarece ea da unghiul de vizualizare si acesta poate sa difere si in functie de pozitionarea camerei. Lentilele sunt de patru mari categorii iar aici amintim: lentile fixe, lentile varifocale, lentile cu zoom motorizat, lentile neincluse, adica aparate fara lentile, la care desigur se pot adauga optional.

1 comment:

  1. Your blog provided us with valuable information to work with. Each & every tips of your post are awesome. Thanks a lot for sharing. Keep blogging, kit camere supraveghere

    ReplyDelete