Invitatii de nunta pe toate gusturile si cu stiluri diferite

Unii zic ca sunt cele mai importante. Altii, nu prea le dau mare importanta si cred ca petrecerea si masa conteaza, muzica. Din orice tabara ai face parte, invitatiile de nunta tot se afla in centrul atentiei in primele clipe ale inceputului lungului drum catre nunta perfecta.

Intotdeauna trebuie sa se comande mai multe invitatii nunta pentru ca nu se stie niciodata ce ruda sau prieteni mai pot aparea pe lista invitatilor. Inainte de a stabili clar cum suna textul invitatiei, ce design sa aiba, de unde iei invitatii nunta si cam cand vor sosi, ar trebui sa te gandesti serios cum le imparti si cine face onorurile. Ca sa nu te certi aiurea ar fi bine sa existe trei cupluri care impart invitatiile: mirii, la prieteni, rude, colegi, dar cei foarte apropiati, si socrii, din partea baiatului si cei ai fetei, care sa le dea la alte rude mai indepartate, mai in varsta. De obicei, invitatii nunta se trimit cu doua-trei luni inainte pentru a fi totul in regula si a ajunge la timp si confirmarea participarii. La capitolul adresare, iarasi trebuie avuta mare grija, pentru ca, la cei care nu sunt casatoriti si sunt singuri se trece tot numele, la cei care formeaza un cuplu se trece la formula „Familia X”. E de preferat sa incepi cu prenumele doamnei, apoi cu cel al domnului si la final sa inchei cu numele lor. Odata stabiliti acesti pasi, poti trece la comandat, cel mai bine de pe Internet, unde ai de unde alege.

De la happycards.ro poti lua si invitatii haioase, clasice, moderne, papirus, unicat, romantice, cu poza, dar si accesorii de toate tipurile, inclusiv pahare pentru miri, bijuterii pentru mireasa si plicuri, meniuri, lampioane zburatoare, casuta de dar etc. Inainte de a finaliza comanda e bine sa comanzi si mostre pentru a vedea exact ce fel de materiale sunt folosite si cam cum arata o invitatie in realitate. In plus, daca nu aveti inspiratie sau cele mai bune glume, happycards va pune la dispozitie si sabloane de texte pentru invitatii nunta, pe care le puteti folosi indiferent de cui vreti sa trimiteti invitatia.

Comenzile se pot face telefonic, prin e-mail sau prin completarea unui formular online, ele ajung la dvs. in cel mai scurt timp prin curierat rapid-cele peste 250 ron beneficiaza de transport gratuit.

No comments:

Post a Comment