Ce trebuie sa completezi intr-un calculator RCA

RCA-ul sau asigurarea pentru Raspundere Civila Auto se calculeaza in functie de mai multi factori, factori ce au o importanta mai mica sau mai mare in vederea valorii finale a politei. Daca esti curios sau vrei sa iti achizitionezi o polita de pe un site de specialitate te poti folosi de un calculator RCA, prin care vei sti cu exactitate cat trebuie sa platesti pentru polita in functie de durata asigurarii, 6 luni sau 12 luni.

Completarea calculatorului RCA

Cand vei deschide calculatorul online RCA ti se va parea ceva foarte complicat, multe campuri, pe unele poate ca nici nu le intelegi. In realitate nu trebuie decat sa ai langa tine Cartea de Identitate personala, daca doresti incheierea asigurarii pe persoana fizica sau sa cunosti CUI-ul companiei, codul CAEN si descrierea domeniului de activitare, daca RCA-ul va fi realizat pe persoana juridica. Si cu aceasta vei trece la pasul al doilea. Aici ti se va parea mai complicat, dar daca ai talonul de inregistrare a masinii in fata sau alte acte doveditoare, vei observa ca totul este usor. In pasul al doilea, in completarea calculatorului RCA online va trebui sa notezi seria de sasiu a autovehiculului, precum si categoria din care face parte, apoi si subcategoria. Tipul de inmatriculare este lesne de inteles, definitiv sau provizoriu, precum si tara in care este inregistrat automobilul, in Romania sau intr-o alta tara. Urmeaza apoi sa notezi numarul de inamtriculare si alte informatii precum numarul de locuri, capacitatea cilindrica sau tipul de combustibil utilizat. Bineinteles ca trebuie sa notezi marca, modelul, anul de fabricare, dar si utilizarea lui.

Dupa ce ai completat toate datele necesare indicate in formular, nu iti mai ramane de facut decat sa alegi compania cu care vrei sa inchei polita de asigurare. Fie alegi una mai cunoscuta, fie alegi cel mai mic pret cerut pentru polita RCA. Alegerea iti apartine, totul este foarte simplu in era tehnologiei.

No comments:

Post a Comment