Cele mai durabile custi pentru cainele iubit

Cusca unui caine este casa acestuia si, la fel ca noi, oamenii care traim intr-o locuinta de calitate, un caine care este ingrijit cum trebuie ar trebui sa fie tratat asemenea. Prin urmare, este nevoie pentru un loc bun si confortabil unde sa doarma. Desi exista mai multe tipuri de case si custi pentru animalele domestice, una dintre cele mai bune alegeri pentru casa unui caine va fi o carcasa de metal care nu va rugini.

O cusca caine din otel inoxidabil, spre exemplu, va costa un pic mai mult decat alte materiale, dar pe termen lung, beneficiile acesteia vor fi semnificativ mari decat valoarea sa monetara. Datorita faptului ca este fabricata din metal, un astfel de produs este mult mai durabil decat alte materiale. Acesta va fi capabil sa reziste la zgarieturile cauzate de ghearele cainelui. Unii caini sunt mereu in cautarea unui obiect pe care sa-l muste, prin urmare, propritearii lor sunt uneori socati vazand incercarile acestora de a musca din componentele custii. La custile din materiale fragile, barele ar putea fi chiar rupte si cainele va incepe sa mestece bucatile care se desprind, ceea ce este cu siguranta extrem de periculos. In functie de rasele cainilor, ei au nevoie de spatii diferite dimensiuni pentru a dormi confortabil in noua lor casa.

Un catelus mic, cum ar fi un Chihuahua, va necesita o mica incinta canina in miniatura, in timp ce pentru rasele mari de caini, cum ar fi Ciobanescul German, o cusca este nevoie pentru dimensiunea lor de o cusca caine de 2 sau 3 ori mai mare. Acest lucru este necesar pentru a le permite sa aiba libertate de miscare in spatiul respectiv. Un alt aspect de luat in considerare sunt custile care au litiere movibile, in acest fel putandu-se sa se curete cusca cu usurinta.

No comments:

Post a Comment