Obtine bani din blogging cu o optimizare seo facuta de profesionisti

Blogurile au fost la moda intr-o vreme, apoi au decazut, odata cu aparitia retelelor de socializare, insa ele continua sa isi mentina importanta in lumea online. Un blog e foarte simplu de administrat si de initiat, exista platforme dedicate, template-uri pentru toate gusturile si unelte online care va pot ajuta sa va puneti in aplicare cele mai inedite idei. Pe parcurs, blogul poate fi si o sursa importanta de bani, daca stiti ce sa scrieti si cum sa scrieti pentru a atrage traficul si a avea cat mai multi utilizatori care va citesc si comenteaza la postarile voastre.

In cazul in care chiar vreti sa puteti face bani din blogging, atunci trebui sa va ganditi serios si la optimizarea seo, o operatiune foarte delicata care porneste de la inceputul constructiei blogului si se termina cu optimizarea on-site. Degeaba aveti postari foarte interesante daca paginile asociate lor apar in rezultatele motorului de cautare pe la pagina 1.000. Nimeni, niciodata, nu va rasfoi mai mult de una, doua, maxim trei pagini din rezultatele returnate la o cautare pe Google. Ca blogul si postarile dvs. sa apara pe prima pagina trebuie sa investiti timp si bani in cresterea vizibilitatii site-ului cu ajutorul seo, de cele mai multe ori fiind necesara si o consultanta si o actiune ferma din partea unei firme care ofera servicii de optimizare SEO de calitate.

DexterSeo, cu experienta de cinci ani si cele mai mici preturi la serviciile de marketing si optimizare pentru motoarele de cautare, ar putea fi salvarea dvs. daca blogul nu este optimizat seo corespunzator sau nici macar nu s-a incercat o astfel de optimizare. Agentia full-service va aduce site-ul dvs. in topul cautarilor efectuate cu motorul de cautare Google, traficul va creste substantial, vanzarile, daca aveti si produse comercializate pe blog, va creste, la fel si vizibilitatea in online. Cresterea vizibilitatii se face in patru pasi importanti. Prima data, are loc optimizarea pentru motoarele de cautare, prin intermediul unui audit, unei cautari pentru depistarea celor mai relevante cuvinte cheie, unei optimizari on-site si unui link bulding.

Dupa ce prima faza a fost terminata, intervine Social Media Marketing, al doilea serviciu oferit de DexterSeo prin care se creste vizibilitatea pe retelele de socializare prin crearea de conturi si administrarea lor. La final, are loc punerea in aplicare a managementului reputatiei online prin care se controleaza mentinerea imaginii pozitive in online si, eventual, crearea unei campanii Adwords si optimizarea in functie de conversii.

No comments:

Post a Comment