Criterii importante de respectat cand mergem sa cumparam haine botez

Pentru ca bebelusul va fi in centrul atentiei la botez, modul in care e imbracat si ce haine botez sunt alese poate spune multe despre cat de bine stiu parintii sa ingrijeasca micutul si sa-l sustina in evenimente cheie din viata lui. Este recomandat sa nu va bazati doar pe sfaturile celor din magazinele care se ocupa de comercializarea haine botez, pentru ca veti ajunge sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus.

Daca intuitia nu va ajuta, mai bine apelati la prieteni si familie, decat sa ramaneti pe mana comerciantului. Cel mai bine este sa va bazati pe intuitia proprie si sa va incadrati in bugetul prestabilit pentru botez. Cand cumparam haine pentru bebelus pentru botez trebuie sa ne orientam doar spre cele facute din materiale de calitate, prietenoase cu pielea copilului, la cele mai bune preturi si fara coloranti care pot irita pielea. Conteaza mult si stilul de haine botez, el trebuind adaptat in functie de tematica botezului si de atmosfera generala. Important este nu sa faceti parada modei la botez, ci sa-i oferiti micutului un plus de confort si sa se simta bine in hainutele purtate.

Si cromatica e foarte importanta in momentul alegerii hainelor pentru bebelus, cea mai folosita fiind albul. Puteti alege insa si combinatii cuminti de alb si roz, alb si albastru deschis, dar merge si negrul, culoarea luminoasa si cea pastelata. In privinta materialului, neaparat hainutele sa fie din matase sau satin, ori chiar bumbac. Fibrele naturale nu vor irita pielea copilului, el se va simti confortabil si tot evenimentul va fi reusit, fara incidente neplacute.

Sunt de evitat hainele care il incomodeaza pe micut, cele prea stanse, prea largi-tineti cont si de anotimp si de cat de usor e de schimbat micutul cand alegeti hainute pentru botez. Nu va temeti sa alegeti haine care va plac numai pentru ca s-ar putea sa nu le placa invitatilor; important este sa ii vina bine bebelusului si sa va simtiti impacati cu alegerea facuta.

No comments:

Post a Comment