Si baile au decoratiunile lor

Probabil cel mai obsesiv si discutat subiect cand vine vorba de o locuinta, fie una in care urmeaza sa ne mutam, fie una pe care urmeaza s-o redecoram, este modul in care vom decora fiecare incapere. Mobila se alege rapid si usor. Este primul pas pe care il facem cand decidem sa reorganizam incaperile. De obicei, cand vine vorba de mobila deja avem o imagine in minte despre cum ne dorim sa arate, sau deja am vizualizat nenumarate sit-uri si am ales ce vrem sa achizitionam, insa cand vine vorba de decoratiuni este greu sa alegem din timp, fiindca nu toate produsele apar pe site-uri iar in magazine este o gama mult mai variata, asadar e cel mai simplu sa alegem pe loc.

Cele mai raspandite decoratiuni si usor de gasit sunt decoratiunile pentru dormitoare sau sufragerii. Insa asta nu inseamna ca nu se gasesc si decoratiuni pentru bai, bucatarii sau gradini. In general, oamenii nu prea simt nevoia sa-si decoreze baia, insa unele obiecte pe care le folosesc se incadreaza la categoria de decoratiuni de baie. Iar pentru cei care vor sa isi decoreze baia, exista o gama variate de produse din care pot alege.

Sapunierele, suporturile de periute, dozatoarele de sapun lichid si oglinzile de baie sunt decoratiuni pentru baie. Nu este necesar sa le ai, dar achizitionarea lor dau un aspect modern al incaperii. In plus, fiecare dintre acestea vine in mai multe variante si in diferite materiale ca sa se potriveasca oriarui tip de baie.

Capacele de WC reprezinta si ele un element decorativ de baie. Se gasesc peste tot diferite modele , fie din plastic, fie textile, fie cu desene, fie pe comanda etc., deoarece multe persoane investesc in fiecare aspect care tine de casa lor. Unele elemente decorative nu sunt facute doar pentru decor, ba din contra, sunt si foarte practice. De exemplu, carligele si agatatorile. Este de la sine inteles ca locul prosoapelor se afla in baie, insa trebuie sa aibe si un loc in care sa stea. Carligele sunt cea mai folosita varianta pentru a agata prosoapele, si vin si in diferite modele, culori, care mai de care mai originale, menite sa fie si atragatoare in acelasi timp, insa pentru persoanele care vor sa foloseasca o metoda mai speciala, exista scari din lemn special concepute pentru a se agata prosoapele pe ele, si care sunt chiar interesante.

Tot in categoria elementelor decorative practice intra si covorasele de baie, si covorasele antiderapante pentru cazi sau dusuri. In baie nu se poate pune mocheta sau covor normal deoarece se face apa constant iar covoarele s-ar uda incontinuu si nu s-ar mai usca.

Exista covorase speciale pentru bai, care absord apa, sunt mai usor de uscat si de curatat si sunt chiar dragute. La fel este si cu covorasele antiderapante. Vin in diferite forme si culori si impiedica alunecarea. Decoratiunile pentru baie sunt la fel de variate ca si decoratiunile pentru alte incaperi si se gasesc la preturi accesibile pest tot.

No comments:

Post a Comment