O cana de Ceai Verde

Se spune ca daca bei o cana de ceai pe zi ai mai multe sanse sa duci o viata sanatoasa si fara afectiuni grave. Bine, nu orice tip de ceai te ajuta in acest sens. De pilda, daca bei ceai de sunatoare nu prea o sa fii ferit de orice boala mai grava. Tipul de ceai care chiar are efect si exemplifica foarte bine aceasta credinta este Ceai Verde, 25 doze x 1 gram de la Cufarul Naturii, magazinul naturist online cu cele mai mici preturi la produse naturale originale.

Produsul Ceai Verde consumat cu regularitate poate duce la scaderea colesterolului, blocheaza radicalii liberi, previne aparitia cancerului si trateaza simptomatologia asociata acestuia, reducand marimea tumorilor. Pe de alta parte, fiecare dintre cele 25 doze x 1 gram protejeaza ochii de aparitia afectiunilor care pot duce la orbire si mentine un tonus ridicat pe parcursul zilei prin continutul mare de cafeina, potasiu sau fluor si vitamina C. Daca aveti probleme cu sistemul nervos, Ceai Verde va poate ajuta sa va calmati si sa faceti fata mai usor stresului zilnic, iar daca aveti probleme cu tensiunea arteriala, ceaiul consumat cu regularitate va poate ajuta sa o micsorati si sa imbunatatiti circulatia sangelului, dar si digestia. Nu avem cum sa nu amintim si de importanta ceaiului verde in procesele metabolice ale celulelor din sistemul nervos central, de regenerarea mai usoara a tegumentelor si de prevenirea aparitiei cariilor. Riscul producerii unui accident cerebral scade prin consumarea de ceai verde, se poate folosi si in diete pentru ca arde rapid caloriile-contribuie la eradicarea bacteriilor care ne distrug mucoasa intestinala si provoaca intoxicatii grave. Este un bun dexintoxicant, controleaza glicemia si o mentine in limite normale, incetineste procesul de imbatranire.

Ceaiul verde mai e bun si in tratarea problemelor aparute la nivelul sistemului imunitar, depresiei, oboselii cronice, infectiilor respiratorii, bolilor de rinichi, sclerozei multiple. Pungile de sub ochi si cearcanele, precum si parul vor fi mereu sanatoase prin utilizarea ceaiului verde, iar rezistenta la infectii va creste, acesta fiind antibacterian si antiviral.

No comments:

Post a Comment