Parul tau va iesi in evidenta cu noile produse Wella Brilliance

Vrei un par mai stralucitor si sanatos, care sa se pieptene usor si sa nu se degradeze in timp? Nu cauta solutii perfecte prin casa sau prin preparate recomandate de prieteni pentru ca nu vei gasi solutia potrivita pentru problemele tale. Incearca chiar acum Wella Brilliance si produsele din aceasta gama si vei simti diferenta dupa doar cateva zile. Puteti incerca samponul pentru par vopsit Wella Brilliance care va permit sa obtineti o culoare si mai puternica dupa vopsirea parului, o stralucire uimitoare si o vitalitate de invidiat.

Parul va fi mai usor de ingrijit, catifelat, praful de diamente schimband structura sa de suprafata. Pentru structuri puternice si par proaspat vopsit se poate utiliza Sampon, podoaba capilara fiind moale si stralucitoare tot timpul. Masca tratament pentru par fin sau normal este ideala pentru parul vopsit si pentru protejarea culorilor, stralucirea si flexibilitatea fiind unele dintre atuurile parului tratat cu aceasta masca profesionala. Ea se aplica pe par umed, imediat dupa spalarea cu sampon si se lasa sa actioneze asupra firelor de apr cateva minute apoi se clateste. Si in acest caz praful de diamant va oferi flexibilitate si stralucire in plus. Daca e vorba de par lung si vopsit, atunci e nevoie de un tratament spray special, care il poate face matasos si mai usor de pieptanat cu ajutorul extractului de orhidee-parul isi va recapata stralucirea si vitalitatea.

Balsamul pentru par vopsit Wella Brilliance hidrateaza si ele parul, il face mai stralucitor si are grija de el in permanenta cu ajutorul prafului de diamante. Impreuna cu masca de par pentru par vopsit care protejeaza culorile, parul va fi mai flexibil si mai stralucitor. Aplicarea se face pe par umed, dupa ce s-a folosit sampon, urmand ca substantele sa actioneze pe o perioada de cateva minute. Spalarea zilnica si vopsirea doar cu substante pe baza de extracte naturale garanteaza un par mai sanatos, mai usor de coafat si cu o rezistenta mai mare la orice efecte mecanice aplicate asupra sa.

No comments:

Post a Comment