Cum se asorteaza corect ceasurile barbatesti?

De cand egiptenii au descoperit o metoda de masurare a timpului trecut intre doua momente, oamenii au devenit fascinati de masurarea cat mai precisa a trecerii timpului cu instrumente din ce in ce mai sofisticate. Cele mai bune dintre ele, ceasuri casio, ceasuri barbatesti sunt deja un must have la orice tinuta, casual sau business.

Asortarea lor se face in functie de modelul pe care-l preferi si de culoarea generala a vestimentatiei. Modelul da tonul atunci cand exista o tinuta business sau de gala, insa nu se poate asocia o tinuta casual cu un ceas sport sofisticat sau cu una de gala. Cu toate astea, stilul casual este in sine un stil foarte permisiv, asa ca se poate folosi orice model ceasuri barbatesti. In privinta culorilor, regulile de conduita spun ca asortam culoarea ceasului la cea a tinutei. Putem sa avem ceas care are aceeasi culoare cu a vestimentatiei, se pot alege nuante ale aceleiasi culori, insa nu culori tipatoare. Alta modalitate de asortare ceas la tinuta casual este cea in care cromatica este complementara vestimentatiei. Totusi, pentru acei dintre dvs. care sunt mai conservatori, e bine sa se aleaga nuante in ton cu cromatica pantofilor sau curelei. Ceasul poate fi la un moment dat chiar si o pata de culoare, acel „ceva” care te scoate in evidenta si te individualizeaza. Aici, rolul esential este jucat de curele si de materialele din care sunt facute, de culorile lor.

Indiferent cat de bine asortezi nuantele si culorile, trebuie mereu sa ai in vedere combinatii inedite intre cromatica ceasuri casio si restul tinutei. De evitat combinatiile care nu au nicio logica cromatica, de exemplu, negru cu maro sau culori stridente una langa alta. Ideea generala este ca se poate asorta ceasul cu vestimentatia oricum doriti, in limita decentei, imaginatia jucand un rol important in economia acestor alegeri delicate.

No comments:

Post a Comment