Dietele echilibrate si diversificate, cheia unei vieti sanatoase

Daca ar fi sa intrebam orice domnisoara pe care o intalim pe strada ce isi doreste ea de la viata, doua lucruri se vor regasi printre raspunsurile date: dragoste si silueta de invidiat. Femeile isi doresc mereu sa fie frumoase, atragatoare, sa incante privirile barbatilor, sa fie in centrul atentiei. Prima „arma” pe care o folosesc in incercarea de a cuceri este cu siguranta corpul lor. Forme voluptoase, un ten bine intretinut, picioare perfecte, maini catifelate, buze atragatoare, toate se obtin doar cu diete echilibrate, naturale, asocieri de legume si fructe in cele mai inedite moduri.

Pentru reprezentantele sexului frumos care sunt in pana de idei si nu mai stiu de ce diete sa se apuce, ceai-verde.com, prin intermediul sectiunii Diete, va propune cele mai bune variante, functionale 100%. De exemplu, puteti gasi o dieta recomandata pentru protejarea si intarirea oaselor sau dieta Okinawa, in care fructele si soia, leguminoasele sunt ingrediente de baza. Nu lipseste nici dieta Raw, celebra de acum si in Romania, care presupune consumul de alimente vegatale care nu au fost preparate in vreun fel sau prelucrate industrial, dar nici dieta Alcalina, una dintre cele mai bune diete pentru cei care sufera de aciditate excesiva la nivel gastric. Schimbarea metabolismului este la fel de importanta pentru o dieta reusita, asa ca ceai-verde.com a pregatit si articole pe aceasta tema, alaturi de sfaturi si beneficii nestiute ale dietelor sanatoase.

Dieta mediteraneeana, DASH-dieta axata pe diversitate si portii potrivite luate ca etalon de servire-, dieta cu putine calorii si sfaturile pentru slabit complet natural, fara medicamente, sunt alte cateva „trucuri” pe care ceai-verde le ofera gratuit celor interesati. Alaturi de articolele despre alimentatie si suplimente nutritive, care ar trebui sa completeze o dieta echilibrata, site-ul mai pune la dispozitie informatii diverse despre ceaiuri, moduri de preparare sau cele mai bune ceainarii si cafenele unde se poate servi un ceai cald si aromat. Pentru detalii click aici.

No comments:

Post a Comment