Motiveaza angajatii intr-un mod delicat oferindu-le cosuri cadou paste

Intr-o companie de succes, motivarea angajatilor prin diferite recompense – bonusuri, cosuri cadou paste sau Craciun, prime – poate fi mult mai eficienta decat motivarea prin mustrari sau impunerea unui ritm alert de lucru. Un cadou inspirat este oricand un motiv de bucurie si un exemplu al faptului ca angajatorului ii pasa de angajatii sai, mai ales daca vine in ajunul unor sarbatori importante. Avantajele majore ale achizitionarii unor cosuri cadou paste pentru personalul companiei sunt multiple.

Economiste timp comanda cosuri cadou pe internet

In primul rand, alegerea lor se face online, timpul pierdut cu deplasarea la un supermarket sau la magazine specializate este redus la zero, se pot compara produsele alese, se poate plati cu un card bancar rapid si sigur, nu se mai sta la cozi. In al doilea rand, preturile produselor pot fi mai mici decat cele afisate pe rafturile magazinelor, si asta pentru ca in cazul magazinelor online de cosuri cadou se aplica frecvent reduceri, iar preturile sunt negociate in prealabil pentru a fi cele mai bune de pe piata. Pe de alta parte, flexibilitatea alegerilor si combinarea intr-o multitudine de forme a produselor dorite pot aduce un plus de valoare pentru cosuri cadou paste.

Selectie personalizata de produse pentru cosul cadou dorit

Gift Idea, primul site romanesc unde cosurile cadou au putut fi personalizate in functie de buget, cu ajutorul unui configurator, are intotdeauna cele mai bune produse – bauturi alcoolice, dulciuri, produse de lux, cozonac – la preturile cele mai mici. De aici puteti comanda cosuri cu vin, cosuri cu whisky sau cosuri de lux, ambalate in cutii sau cosuri si aranjate si decorate de specialistii Gift Idea. Configuratorul online simplifica alegerea produselor care vor completa cosuri cadou paste. In prima faza alegeti daca doriti produsele in cos sau cutie, apoi se alege tipul cosului sau cutiei, culoarea, bauturile, cinci sortimente. Spre final se alege si cozonacul, daca se doreste sa fie integrat in pachet, cafea sau ceai, iarasi optional, la fel si diferite tipuri de dulciuri sau specialitati. Pasul final, inainte de afisarea pretului total in functie de numarul de cosuri comandate, este alegerea decoratiunii. Ambalarea si decorarea este manuala, pentru un design cat mai placut.

Livrarea este gratuita la comenzile peste 1500 RON + TVA si asta pentru ca Gift Idea se adreseaza exclusiv firmelor. Coletele vor ajunge in siguranta la destinatari in maximum 24-48 de ore.

No comments:

Post a Comment