Piesele finisate vor arata mai bine la final daca se folosesc prese de ultima generatie

Munca in atelier nu este deloc usoara, dar e frumoasa, daca ai tot ce iti trebuie pentru a prelucra in siguranta materialele brute care vor lua diverse forme de care clientii tai au nevoie. Multe operatiuni din atelier presupun si presarea unor materiale metalice pentru a se obtine diverse forme sau o mai mare siguranta la prelucrari ulterioare.

Presa hidraulica universala este printre cele mai bune prese comercializate de emasiniunelte.ro. Este utila in operatiuni de indoire sau indreptare, nu permite aparitia vibratiilor periculoase in timpul utilizarii, torsiunea nu apare nici ea, iar presiunea din timpul prelucrarii poate fi monitorizata cu ajutorul manometrului integrat in constructia acesteia. Presa hidraulica universala de la emasiniunelte.ro are motorul optimizat si foarte puternic pentru a rezista unei exploatari continue si intense, elementele de control sunt foarte simplu de folosit, accesul la ele avand loc prin intermediul panoului de comanda si control. Alte prese foarte eficiente sunt cele hidraulice de atelier, cu cilindri mobili, care se deplaseaza pe orizontala. In timpul lucrului cu presele hidraulice de atelier, materialele prelucrate vor fi stabile pe mase de lucru masiva gratie sistemelor de fixare care maresc stabilitatea pieselor di materialelor. La nevoie, amsa se ridica prin intermediul lanturilor de fixare si a cilindrului hidraulic. Varianta motorizata a presei hidraulice de atelier are un sistem hidraulic care se actioneaza electric, masa de lucru poate fi reglata in functia de inaltimea lucratorului, operatiunile care le poate face fiind cele de asamblare, indreptare si testare a pieselor de lucru.

Avantajul prese hidraulice motorizate tine de reglarea automata a presei pe viteza mica din timpul coborarii pistonului, de unde si precizia mai mare fata de alte modele. Modelele de prese hidraulice motorizate au manometru integrat, piston cromat cu un surub conducator, fiind ideale pentru ateliere unde este nevoie de prelucrarea rapida a materialelor metalice.

No comments:

Post a Comment