Schimba aspectul locuintei cu vitralii obtinute prin tehnica Tiffany

Decoratiunile interioare si exterioare sunt destul de greu de realizat si de armonizat cu intreaga arhitectura. Ca sa nu pierdeti timp pretios si sa nu gresiti in stabilirea unui design mai deosebit e bine sa va ganditi in prima faza la vitraliile decorative. Vitrariile sunt excelente pentru decorarea incaperilor mici sau mari, mai ales ca sunt formate din bucati mici sau mari de sticla colorata, dispuse fie simetric, fie asimetric fata de un anumit punct de reper. Ele se pot colora, se pot vopsi, se pot executa manual si pot fi foarte rezistente, schimband total designul unei structuri in care sunt integrate.

Aceste vitralii decorative de nu sunt numai niste simple ferestre, ele putand sa se transforme in corpuri de iluminat sau accesorii care vin la pachet cu balustradele. Foarte populare astazi, vitraliile pot sa fie folosite in mai toate partile din casa, inclusivin baie sau pentru a confectiona panouri decorative, se potrivesc perfect la orice stil, infiderent ca e modern sau clasic, fiind obtinute prin tehnica Tiffany sau Overlay. Vitraliile pastreaza culoarea sticlei din care sunt facute, sunt rezistente in timp, nu se matizeaza rapid, se pot confectiona modele diferite foarte aspectuoase, protejand mai bine zonele unde sunt montate-montajul este foarte usor. Multe modele au si protectie impotriva radiatiilor solare, vitraliile pot infrumuseta si spatiile interioare, dar si pe cele exterioare, spatiile in care sunt plasate preluand din nuantele cromatice ale bucatilor de sticla. Avantajele acestor sisteme de vitralii sunt greutatea scazuta, posibilitatile infinite de proiectare, costurile mai mici si libertatea arhitecturala.

DesignGlass, firma cu cele mai bune preturi la toate tipurile de vitralii comercializeaza vitralii clasice realizate prin tehnica Tiffany, o modalitate clasica de asamblare a vitraliilor care foloseste cuprul si firul de plumb pentru fixarea bucatilor de sticla. Pe langa preturile mici, DesignGlass ofera si cele mai variate modele ideale pentru decorarea unor usi, peretilor, tavanelor sau ecranelor de semineu si elementelor de interior. Fiecare tip de vitraliu este unic in felul sau si confectionat prin folosirea celor mai noi tehnologii din domeniu, astfel incat DesignGlass garanteaza originalitatea si rezistenta in timp a tuturor modelelor confectionate. Pentru o alegere mai simpla, puteti sa cereti oricand consultanta de specialitate oferita de echipa DesignGlass.

No comments:

Post a Comment