Avantajele serviciilor rent a car

Serviciile rent a car favorizeaza in special oamenii care calatoresc foarte mult impreuna cu serviciul. De aceea, oamenii au nevoie de un mijloc de transport in orasele pe care li viziteaza. In Romania, cele mai multe afaceri iau nastere in Bucuresti, si tot aici au loc cele mai multe intalniri cu scop antreprenorial. Datorita acestor aspecte exista servicii de inchirieri masini in Bucuresti. Aceste societati, in functie de resursele lor pot pune in dispozitia clientilor mai multe sau mai putine facilitati. Astfel, pentru fiecare client exista o vasta gama de autovehicule din care pot selecta in functie de ce anume au nevoie.

Autovehiculele business
Aceste masini sunt de regula modele scumpe, care implica o imagine puternica pe care o reflecta celui care conduce o astfel de masina, potrivita in special pentru intalnirile importante unde clientul doreste sa posede un aer care sa implice respect si profesionalism. In acest fel, masina va avea si un pret mai mare in momentul inchirierii acesteia.

Autovehiculele pentru transport
In serviciile rent a car intra de obicei si aceasta categorie de masini. Acestea adeseori sunt prielnice pentru clientii ce doresc sa deplaseze obiecte voluminoase care ar putea distruge un automobil mai mic. Totodata sunt mult mai comode si ajuta clientul sa transporte bunurile la aceleasi pret pe care l-ar fi platit folosindu-si propria masina, luand in calcul faptul ca folosind un autovehicul mai mic ar fi nevoit sa faca mai multe drumuri. In acest fel, inchirierea unei masini de acest tip ar fi cea mai buna alternativa in raport calitate/pret.

Autovehiculele pentru vacanta
Cei mai multi oameni au probleme atunci cand se apropie perioada concediului cauzata de nevoia de a avea prea multe bagaje si un loc limitat in masina. O alternativa la aceasta problema este montarea unui portbagaj extern, dar acesta are si partile lui negative, cum ar fi cresterea consumului de combustibil si accesul dificil la el, fiind montat deasupra masinii. Din acest motiv exista si varianta de a inchiria o masina mult mai mare pentru vacanta, aceasta asigurand un spatiu mult mai mare in masina, ceea ce creeaza un confort crescut pe parcursul calatoriei, pasagerii nefiind nevoiti sa fie inghesuiti intr-un maldar de bagaje pe la picioare si chiar pe ei. In aceste conditii, este atractiva si varianta inchirierii unei masini. Tot in aceasta categorie se situeaza si inchirierea van-urilor, pentru vacantele in care se strang mai multe persoane si nu au loc intr-un autovehicul clasic cu 5 locuri.

Autovehiculele cu consum redus
Aceste masini sunt adresate in special tot celor ce muncesc foarte mult si prin alte orase si doresc sa fie economi, folosind o masina cu un consum scazut. Astfel pe toata perioada in care clientul are nevoie de o masina intr-un alt oras poate folosi o masina ce ajunge si la un consum mai mic de 5l la 100km urban, ceea ce este mult mai econom atat din punct de vedere al carburantului cat si din punct de vedere al banilor, deoarece ar fi mult mai rentabil decat utilizarea unui taxi.

No comments:

Post a Comment