Inainte de orice optimizare seo aveti nevoie de un audit seo de calitate

Auditul seo este inclus in optimizare seo si este un pas important spre obtinerea unui page rank cat mai bun si a unui loc cat mai sus in ierarhia rezultatelor returnate de motoarele de cautare. Intocmai ca o vizita la doctor, in cadrul auditului seo se realizeaza o analiza specifica a tuturor punctelor slabe si tari ale website-ului, urmarindu-se obtinerea unui raport complet care sa fie prezentat proprietarului acestuia.

Raportul respectiv il va ajuta si pe proprietar, si firma de optimizare seo sa decida ce pasi trebuie urmati si ce fel de tehnici trebuie aplicate pentru a remedia toate problemele depistate. O prima etapa pentru a avea un raport de audit seo cat mai „curat” ar fi crearea unui website seo friendly, apoi imbunatatirea traficului si depistarea problemelor din timp. Un audit seo este necesar a fi inclus in optimizare seo atunci cand site-ul nu genereaza veniturile scontate, cand clientii nu cumpara produsele afisate pe site sau cand exista niste probleme pe care dvs. nu aveti cum sa le depistati. In cadrul auditului seo se analizeaza tot ce tine de paginile web si cum sunt pozitionate elementele principale ale site-ului, titlurile paginilor, cuvintele cheie, tagurile meta, continutul sau infrastructura site-ului si uzabilitatea. Core IT Solutions, prin intermediul website-ului seoo.ro va pune la dispozitie oricand auditori seo capabili sa identifice rapid problemele site-ului dvs. si sa stabileasca cea mai buna strategie de optimizare seo.

Pe langa analiza generala a continutului si structurii paginilor web, adaptarea lor pentru motoarele de cautare, Core IT Solutions va depista in urma unei analize amanuntite tipurile de probleme off-page si on-page care va distrug sansele sa ajungeti in topul rezultatelor returnate de motoarele de cautare. Auditul seo oferit de seoo.ro va contine si raport pentru backlinks si strategie optimizare seo. Tarifele practicate sunt adaptate fiecarui buzunar, abonamentele lunare fiind gandite in asa fel incat sa multumeasca pe toata lumea.

No comments:

Post a Comment