Fototapetul – o solutie ingenioasa si avantajoasa

Pentru cei care isi doresc sa iasa din rutina peretilor albi si cauta o solutie ingenioasa pentru placarea peretilor si un design actual al casei, fototapetul este o varianta nu numai moderna, ci si una foarte accesibila din punct de vedere al pretului. Mai mult decat atat, optand pentru varianta acoperirii peretilor cu fotopatet veti descoperi ca puteti sa il montati chiar personal, respectand intstructiunile de montare.

Avantajele fototapetului sunt multiple si daca nu sunteti convins inca de faptul ca este o solutie ideala, iata mai jos cateva dintre ele expuse succint: Pretul – la capitolul fototapet pret nu este nicio indoiala ca aceasta solutie de placare a peretilor este mai ieftina decat cea a placarii cu diverse materiale moderne, de la piatra sau caramida aparenta, panouri din ipsos, plastic, lemn sau sticla, dar ajunge sa fie mai ieftin chiar decat vopseaua lavabila, in primul rand pentru ca scuteste de plata manoperei. Astfel, putem imbraca un perete intreg din camera copilului, de pilda, cu numai 60 de euro, iar cel mic va fi cu siguranta mai mult decat incantat de prezenta eroilor preferati in camera sa. Rapiditatea – spre deosebire de alte solutii de placare, fototapetul se monteaza rapid, solutia adeziva se usuca si ea foarte repede, astfel incat camera se poate folosi imediat dupa montare.

Utilizare simpla – daca respectati intsructiunile producatorului, fototapetul se poate monta chiar de catre cumparator, nu necesita un specialist, ci doar cateva instrumente (scara, trafalet, foarfeca speciala) dar care la nevoie pot fi inlocuite cu solutii la indemana in casa. Nu trebuie decat sa aveti putin mai multa dexteritate si rabdare, si veti avea un rezultat de senzatie. Usor de intretinut – in functie de materialul din care este realizat, tapetul se poate curata usor si nu necesita solutii aparte pentru intretinere. Datorita tehnologiilor digitale de top, culorile sunt vii si vibrante.

Adaptabil – putem opta pentru modele de fototapet pentru multe dintre spatiile din casa sau de la birou, pornind de la camere pentru copii sau living, pana la baie si bucatarie, de la birou sau sala de sedinte si pana la salonul de cosmetica sau interiorul magazinelor de haine sau al barurilor si cafenelelor.

No comments:

Post a Comment