Consultanta si profesionalism pentru magazinul online

V-ati gandit vreodata ca vanzarea in mediul online va va creste incasarile si va va face sa va extindeti afacerea? Ei bine, adesea cele mai mari vanzari se inregistreaza in mediul on-line, mai ales pentru anumite categorii de produse. Si din pacate, un obstacol important pe care proprietarii de business-uri il au este faptul ca nici nu se gandesc avantajele acestei variante si in plus, nici nu stiu sa creeze un astfel de magazin on-line. Pentru acestia, solutia cea mai buna este aceea de a apela la o firma care ofera consultanta de specialitate in domeniul e-commerce precum si servicii de creare magazine online.

O companie cu peste 10 ani de experienta si peste 500 de proiecte de creare site si magazine online, asa cum este Concept24, poate crea un magazin online personalizat, avand ca scop maximizarea vanzarilor si eficientizarea business-ului. In urma acestei colaborari veti beneficia de un magazin online usor de administrat si utilizat, cu functionalitati personalizate, cu un design responsiv (care sa permita afisarea adecvata atat pe PC cat si pe tableta sau telefon) si orientat catre conversie. Site-ul se realizeaza cu ajutorul unui expert in comertul online care sa poata oferi cele mai bune sfaturi si mai ales personalizate pe nevoile clientului. Site-ul va fi organizat astfel incat sa permita navigarea cat mai usoara si seletarea categoriilor de produse, astfel incat experienta de shopping online sa fie una cat mai buna, sa fidelizeze (impreuna cu produsele si serviciile oferite) si sa determine clientii magazinului virtual sa revina mereu cu placere.

Catalogul de produse este cel care va contine produsele organizate pe categorii si subcategorii sau oricate niveluri vor fi necesare, astfel incat sa fie cat mai usor de folosit si de asemenea cat mai usor de administrat si sa permita adaugarea cat mai simpla de produse din platforma de administrare. Mai mult decat atat, dupa lansarea magazinului veti putea beneficia de servicii de promovare, astfel incat vanzarile sa creasca in mod constant.

No comments:

Post a Comment