Cizmele peste genunchi - prea indraznete?

Nu ai purtat niciodata cizme peste genunchi si nici nu te-ai gandit vreodata ca ti s-ar potrivi? Ai considerat mereu ca sunt prea indraznete si nu se potrivesc stilului dar si tipului de viata pe care il duci? Ei bine, anul acesta cizmele peste genunchi se intorc in moda si in variante multiple, dintre care cu siguranta vei gasi una potrivita, fara sa fie prea sexy sau pe care sa o consideri kitsch. Site-urile dedicate cumparaturilor online au in oferta lor variante multiple de cizme femei online din care poti alege, iar cizmele peste genunchi isi fac si ele loc anul acesta, la preturi imbatabile.

Daca ti-am deschis apetitul, iata cum poti sa alegi cat mai sigur si fara sa atragi atentia asupra ta o pereche de cizme peste genunchi: opteaza pentru varianta fara toc, din piele intoarsa, negre. Sunt safe si nu poti face greseli stilistice majore cu ele. Pasul urmaror este sa stii cu ce anume sa le asortezi astfel incat sa arati mereu perfect si sa nu atragi priviri dezaprobatoare. Cel mai hot look pentru cizmele peste genunchi este cel cu fusta mini (nu foarte scurta) si dres negru mat. Insa daca esti genul care poarta jeans skinny sau colanti mai degraba decat fuste, vei fi fericita sa afli sa acest tip de cizme arata foarte bine si cu vestimentatia ta favorita. Le poti asorta fie cu o jacheta din piele, fie cu un sacou negru sau bleumarin.

Ce asortezi in partea de sus ti se pare o problema? Ei bine, cata vreme ai grija sa mentii totul simplu, nu exista niciun risc. Cizmele peste genunchi sunt suficient de indraznete ele insele, mai ales daca ai curaj sa optezi pentru varianta cu toc, asa ca nu e cazul sa abordezi bluze decoltate, dantela sau tinte in partea de sus, Alege tricouri sau bluze simple, camasi fluide sau pulovere pe gat pentru a echilibra tinuta.

No comments:

Post a Comment